Δείτε Online ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους Δωρεάν

Δείτε Online ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους Δωρεάν
Written by Gearloose

Αν σου αρέσει να παρακολουθείς τον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο, θα έχεις καταλάβει ότι από το Youtube έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλες οι ταινίες.

Παρότι πολλοί uploaders τις έχουν ξανά ανεβάσει με αλλαγμένο τον τίτλο τους, πολλές ταινίες δεν υπάρχουν για να τις παρακολουθήσεις. Ωστόσο δύο sites προσφέρουν πολλές ελληνικές, μαζί με ξένες ταινίες αλλά και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους.

Πρώτο site είναι το elTube.GR, το οποίο έχει δεκάδες ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου, καθώς επίσης και τραγούδια αλλά και ταινίες των '80s.

Το 2ο site είναι το mvtv.badooz.com, το οποίο με την σειρά του έχει Ελληνικές ταινίες, καθώς επίσης και ξένες σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους και μάλιστα καταχωρημένες με την χρονολογία ή τον τίτλο τους.

Σημειώστε ότι πολλές από τις ταινίες αυτές, βρίσκονται ήδη στο Youtube ή σε άλλα αντίστοιχα sites, ωστόσο στα παραπάνω sites μπορείτε να τις βρείτε εύκολα. Φυσικά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους uploaders για τον κόπο τους να ανεβάσουν τις ταινίες και να ευχηθούμε να μείνουν για καιρό online.

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment