Δωρεάν 20GB τον μηνά από το Windscribe [VPN]

Δωρεάν 20GB τον μηνά από το Windscribe [VPN]
Written by Gearloose

Η Windscribe είναι μια υπηρεσία VPN, η οποία αποκρυπτογραφεί την κίνηση σου στο διαδίκτυο, μπλοκάρει τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις και σου επιτρέπει να δεις streamign υλικό από περιοχές που δεν επιτρέπονταν κανονικά (πχ Αμερική).

Τώρα μπορείς να έχεις 20GB δωρεάν κάθε μήνα. Για να το ενεργοποιήσεις, πήγαινε εδώ και βάλε σαν "vouncer Code" το FACTORY2.

![](https://3.bp.blogspot.com/-gr4G2hMuMd8/Xa8yWMBiKGI/AAAAAAAAJHs/Fo-0LjNUuqUfOXG8iVgDFcD0vVp27ImUgCLcBGAsYHQ/s1600/Screenshot_windscribe_1.png)

Επιβεβαίωσε το email σου, πατώντας στο link που θα σου σταλεί και έχεις πλέον 20GB τον μήνα.

![](https://2.bp.blogspot.com/-xhZqmGH1K2c/Xa8yWZF5CyI/AAAAAAAAJHw/jSh7Gqj28TQvULNQfTiJpZKz88R4eICGwCLcBGAsYHQ/s1600/Screenshot_windscribe_2.png)

Η προσφορά ισχύει μέχρι 1 Νοεμβρίου. Όποιος έχει μεγαλύτερο πακέτο, μπορεί να κάνει downgrade στα 20GB.

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment