Το IMDb λανσάρει μια νέα free streaming υπηρεσία ονόματι Freedive

Το IMDb λανσάρει μια νέα free streaming υπηρεσία ονόματι Freedive
Written by Gearloose

Το IMDb, το οποίο ανήκει στην Amazon, λανσάρει μια νέα free streaming υπηρεσία ονόματι Freedive.

Προσωρινά απευθύνεται στην Αμερική μόνο, αν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε με VPN (δείτε εδώ σχετικό οδηγό).

Η νέα αυτή υπηρεσία θα περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες του Χόλιγουντ, όπως Awakenings, Foxcatcher, Memento, Monster, Run Lola Run, The Illusionist, The Last Samurai, True Romance και άλλες, καθώς επίσης και τηλεοπτικές σειρές, όπως Fringe, Heroes, The Bachelor και Without a Trace.

Το περιεχόμενο είναι δωρεάν (με προβολή διαφημίσεων), κάτι που γίνεται μόδα τελευταία και μπορείτε να παρακολουθήσετε από κινητό, tablet, Η/Υ και άλλα μηχανήματα.

Αν μη τι άλλο, αυτό μας ικανοποιεί και ευχόμαστε να βγουν και άλλες παρόμοιες προσπάθειες. Ρίξτε μια ματιά στην νέα υπηρεσία, αφού βάλετε σε εφαρμογή το VPN εδώ.

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment