Πλέον θα μπορείς να συνδέσεις τον Paypal λογαριασμό σου με το AndroidPay

Πλέον θα μπορείς να συνδέσεις τον Paypal λογαριασμό σου με το AndroidPay
Written by Gearloose

Όπως φαίνεται, η Google εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει την πλατφόρμα πληρωμών της, το Android Pay, ένα ιδανικό mobile σύστημα πληρωμών.

Έτσι η Google ανακοίνωσε ότι ενσωματώνει το Paypal στο Android Pay, που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν τον λογαριασμό που έχουν στο Paypal με το κινητό τους, για πιο άμεσες και εύκολες αγορές.

Αν μη τι άλλο, το Paypal χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς χρήστες, οι οποίοι το προτιμούν για τις online αγορές τους. Με αυτήν την κίνηση της η Google, στοχεύει να κάνει τις πληρωμές μας πιο εύχρηστες.

Προς το παρών αφορά μόνο την Αμερική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί online, σε apps και φυσικά καταστήματα.

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment