Πως να αποκτήσετε 2GB δωρεάν στο Google Drive

Πως να αποκτήσετε 2GB δωρεάν στο Google Drive
Written by Gearloose

Αν ψάχνετε περισσότερο χώρο για τα δεδομένα σας, μπορείτε να κερδίσετε 2GB επιπλέον χώρο δωρεάν στο Google Drive, μόνο για σήμερα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την Google και να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία ασφαλείας σας, όπως αν η email διεύθυνση ανάγκης είναι σωστή, το τηλέφωνο ανάγκης επίσης κλπ. Για μόλις μερικά κλικ, η Google θα σας επιβραβεύσει με 2GB δωρεάν χώρο.

Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για σήμερα που είναι η "Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2016

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment