Τι να προσέχετε όταν παίρνετε πίτσα από προσφορές

Τι να προσέχετε όταν παίρνετε πίτσα από προσφορές
Written by Gearloose

Η παραγγελία πίτσας είναι κάτι που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και γρήγορα. Ωστόσο, το ζήτημα είναι εάν αυτό που τελικά αγοράζουμε, είναι αυτό που μας υποσχέθηκαν τα καταστήματα.

Με λίγα λόγια, τα καταστήματα ίσως να παραπλανούν τους καταναλωτές με ένα απλό κόλπο. Ποιο είναι αυτό;

Αναλυτικότερα, ένα tweet από το Fermat's Library δείχνει πως δύο πίτσες δεν είναι πάντα καλύτερες από μία. Εκτός κι αν υπάρχει θέμα με το τι έχει επάνω η πίτσα.

Ουσιαστικά, η προσφορά που πολλές εταιρίες παρουσιάζουν με τις 2 μεσαίες πίτσες (1+1 δώρο) στην ουσία δεν ισχύει, γιατί η ποσότητα από τις πίτσες που δίνονται σε προσφορά, είναι σαφώς μικρότερη από μια μεγάλη κανονική πίτσα.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να παραγγείλετε πίτσα από κάποια προσφορά, να έχετε στο μυαλό σας την παραπάνω εικόνα.

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment